Proiect design floral „Simfonie de Primavara”

    Un proiect inedit, plin de substanta si controverse, cu accesorii florale subtile si in acelasi timp avangardiste. Dar sa lasam imaginile sa vorbeasca de la sine…                                                                                                                                                                                                                                           

Ganduri de Toamna tarzie…

   Creativitatea si inspiratia ne gasesc pregatiti pentru frumos in orice anotimp. Dar parca Toamna mai mult ca oricand…                                           

Masterclass in Design Floral cu Pim van den Akker

    ” Sa faci in fiecare zi din viata una extraordinara” este motto-ul designerului international Pim van den Akker. Acest curs a fost o ocazie minunata de a reinventa si reinterpreta tehnicile clasice de design floral si de a aduce in prim plan structuri si compozitii florale inedite.                                           

Flower Festival Aalsmeer Iunie 2017

     Participarea la acest festival al florilor emblematic pentru Olanda, a fost o adevarata desfatare pentru ochi si suflet, timp minunat petrecut in mijlocul florilor alaturi de iubitori de arta si frumos, ca si noi…                                                                                                                                                              

Inaugurare Kaufland 1Decembrie

     Anul acesta, cu ocazia deschiderii noului magazin Kaufland din Rm.Vâlcea, am primit o „MISIUNE” specială: să „ÎNFLORIM” cele doua locaţii Kaufland din oraşul nostru cu stilul şi creaţiile noastre florale, tricolore, cum altfel?!?
La mulţi ani, Romania                                                                                                                                                                                                                                

Curs Foundation in Floral Design 2016

     Cu siguranţă, unul dintre cele mai bune cursuri de design floral la care am participat până acum, un program complet de educaţie floristică în 3 module. Ne-am însuşit noi tehnici de abordare în creaţia florală, combinaţii cromatice şi materiale alternative şi abia aştept să le punem în practică în cadrul evenimentelor noastre.                                                                                                                                                                                                              

Concursul National de Aranjamente Florale 2016

     Frumoasa ediţie a concursului, concurenţi florişti de înaltă ţinută, o temă provocatoare şi intrigantă, aranjamente florale pline de stil, tehnică şi design.

N-am avut încotro: în 60 de minute de foc, alături de 52 de concurenţi din toată ţara, am dat frâu liber imaginaţiei şi rezultatul a fost pe masură 🙂 Am urcat pe podium!!!

Suntem mândri ca am fost premiaţi cu „Menţiunea de onoare” şi promitem să nu ne oprim aici…                                                                                              

Professional Floral Dutch 2015-Boerma Instituut-Holland

     În dorinţa de a învăţa de la specialişti în domeniu, am căutat cele mai bune cursuri profesionale şi … le-am găsit la Boerma Instituut-Holland. Cu o experienţă de 35 de ani, această prestigioasă şcoală de design floral ne-a oferit o experienţă de neuitat, o nouă viziune asupra modului în care putem realiza aranjamente florale, am învaţat despre culoare, textură, linie, formă, echilibru, simetrie … şi multe altele … şi nu ne vom opri aici  … promitem că ne vom continua activitatea de instruire şi educare, în fiecare an! …Pentru că meritaţi!

Concursul National de Aranjamente Florale 23 Aprilie 2015

   Anul acesta, concursul s-a desfăşurat într-o locaţie superbă din Bucureşti, în mijlocul unei oaze de verdeaţă…Casa Universitarilor. Ca de fiecare dată, emoţiile m-au însoţit, experienţa a fost fără dar şi poate una copleţitoare: 52 de „florari” din toate colţurile ţării, oameni talentaţi şi instruiţi care ştiu să abordeze „designul floral” în toate formele lui au dat tot ce au avut mai bun în 60 de minute de foc…Tema concursului de anul acesta a fost „contrastele se atrag” o temă extrem de provocatoare şi plina de oportunităţi pentru fiecare. Faţă de anul trecut de data asta am observat o concurenţă mult mai strânsă, concurenţi cu stil şi clasă, aranjamente florale elaborate, gândite, pline de stil, echilibru, formă şi culoare.                                                                      După o săptămâna de la concurs au venit şi rezultatele…şi se pare că m-am clasat cu succes pe locul 10 pe ţară…bucuria a fost enormă…putem spune fără falsă modestie că avem de ce sta cu fruntea sus alături de cei mai buni florişti din ţară!!!

Va urma…:)

Concursul National de Aranjamente Florale – 7 Mai 2014

     A fost prima noastră participare la acest concurs naţional unde se întrec în fiecare an 53 de artişti florali din toată ţara şi ne mândrim cu locul 7 pe care l-am obţinut în urma jurizării mixte romano-olandeze. Pentru anul urmator ne dorim să repetăm această experienţă şi eventual să obţinem un loc pe podium, de ce nu ?!?                                                                                                                                                                                                          

Cursul de Aranjamente Florale Timisoara – Promotia Martie 2011

     A fost una dintre cele mai interesante experienţe profesionale, un curs practic şi complet despre tot ce înseamnă florile şi cum se lucrează cu ele, începând de la modul de depozitare şi păstrare în condiţii optime până la realizarea celor mai frumoase buchete, lumânari şi aranjamente florale. Catalocul complet cu realizările de la acest curs este disponobil la sediul nostru şi vi-l oferim cu plăcere să îl răsfoiţi…